contact

stuur bericht
laure@joya.be0487 344 365Spreeuwenstraat 67
8000 Brugge

Erkenningsnummer psychologen: 952128170
Visumnummmer: 318094
Rekeningnummer: BE60 1325 5305 8170

Hallo!

Mijn naam is Laure. Ik ben psycholoog, coach, yogadocente, creatieve duizendpoot en oprichtster van JOYA.

Tijdens mijn studies psychologie ervaarde ik veel angsten en onrust. Ik wist niet goed wat er aan de hand was. Ik ging toen zelf een aantal sessies naar een “klassieke” psycholoog. En hoewel het hielp om een aantal zaken te kunnen plaatsen, inzicht te krijgen in de link tussen ervaringen in het verleden en nu. Had ik toch het gevoel “wat nu?”.

Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in yoga. Op de mat voelde ik mezelf “thuis komen”. Er was rust achter de onrust. Er was zelfs blijdschap, vreugde! Ik besefte toen voor het eerst dat ik niet buiten mezelf moest zoeken. Dat alles waar ik naar verlangde aanwezig was in mezelf.

Naast mijn opleiding als psycholoog volgde ik verschillende yoga- en coachingsopleidingen. Ik leerde mijn angsten en  beperkende overtuigingen  te transfomeren en voluit te leven. Verbonden met mezelf, en het plezier, de vreugde die vanbinnen aanwezig is.
 
Ik voel dat we zoveel meer uit het leven kunnen halen. Dat we echt voluit kunnen gaan leven als we de reis naar binnen maken. Oude patronen en angsten ruimte geven en transformeren. We worden dan niet de beste maar de meest “echte” versie van onszelf. En dit voelt zo goed!

Uit eigen ervaring en door het werken met cliënten ben ik steeds meer gaan geloven in de BODY, MIND & SOUL visie op mentaal welzijn. Daarom ben ik met Joya begonnen. Om zoveel mogelijk mensen te doen herinneren wie ze werkelijk zijn. Om zoveel mogelijk mensen uit te nodigen de stap te zetten naar genezing op vlak van BODY, MIND & SOUL. 
Als ik het kan, kan jij het ook. 
Laure 

Gevolgde opleidingen:

Klinisische psychologie (UGent,2019)
Life coach (The Life Coach School, 2022)
200 hatha yoga (WiseLivingYoga Academy, 2018)
Yoga for mental health (WiseLivingYoga Academy, 2020)
200 hr elemental yoga (Swara yoga school, 2019)
100 hr Yin yoga  (Swara yoga school, 2017)