Over mij

NOT YOUR AVERAGE  PSYCHOLOGIST

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:  Omdat ik weet dat in ons vreugde en rust aanwezig zijn, dat is ons "echte zelf".  Dat is onze thuis. We hoeven niet buiten onszelf te zoeken. 

Soms zijn we de weg naar "ons echte zelf", die rust en vreugde, even kwijt. Maar dit kan nooit echt weg zijn. Enkel verstopt onder lagen weerstand, twijfel en zorgen. Er is altijd een weg terug.  Zelf had ik jaren last van angst en paniekaanvallen, gemixt met een flinke dosis “ik ben niet goed genoeg”, was dit de donkere fase die mij wakker schudde. Er moest iets veranderen.

Ik begon te zoeken. In mijn eigen sessies bij een psycholoog kon ik praten. Vaak praten over het verleden Dit bracht wel enig inzicht maar al snel voelde ik dat dit niet genoeg was. Ik vond geen oplossingen in het klassieke werk. Ook op school (ik studeerde toen psychologie) bleef ik op mijn honger zitten.

Tot ik besloot elke zomer een maand yoga opleiding te volgen. Daar werd het zaadje gepland. Daar leerde ik dat er iets in mij was dat ok is, dat liefde/vreugde en rust is.  Ik ging later ook aan de slag met een life coach en volgde zelf een coaching opleiding. Al deze ervaringen brachten mij steeds dichter bij mezelf/ bij mijn thuis. 

Nu heb ik BODY-MIND-SOUL tools die mij helpen terug te keren naar die innerlijke vreugde en rust.  Dit wil niet zeggen dat ik nooit meer getriggerd ben of in mijn “niet goed genoeg” verhaal zit. Het wil wél zeggen dat ik via beweging, mindset werk en coaching, BODY-MIND-SOUL tools heb die mij ondersteunen om sneller uit automatische patronen te komen en terug thuis te komen, bij mezelf.  En nu doe ik wat ik het liefste doe: anderen begeleiden op weg naar hun VREUGDE EN RUST, op weg terug naar huis. Want iedereen verdient dit!

Gevolgde opleidingen:

Master Klinische psychologie (UGent,2019)

Life coach (The Life Coach School, 2022)

200 hour Hatha Yoga Teacher Training (WiseLivingYoga Academy, 2018)

Yoga for mental health (WiseLivingYoga Academy, 2020)

200 hour Elemental Yoga Teacher Training(Swara yoga school, 2019)

100 hour Yin Yoga Teacher Training (Swara yoga school, 2017)