Over mij

NOT YOUR AVERAGE  PSYCHOLOGIST

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:  Omdat ik weet dat in ons een NATURAL FLOW OF WELL-BEING aanwezig is. Ons echte zelf. Vreugde, liefde, zachtheid. Dat zit daar. Dat is ons geboorterecht. We zijn hier gekomen om te groeien, te ervaren en te genieten. Dat geloof ik. En daarom doe ik wat ik doe.

Soms zijn we de weg naar die “natural flow of well-being” even kwijt. Maar dit kan nooit echt weg zijn. Enkel verstopt onder lagen weerstand, twijfel en zorgen. Er is altijd een weg terug.  Zelf had ik jaren last van angst en paniekaanvallen. Gemixt met een flinke dosis “ik ben niet goed genoeg”. Was dit de donkere fase die mij wakker schudde. Er moest iets veranderen.

Ik begon te zoeken. In mijn eigen sessies bij een psycholoog ging het al snel over mijn jeugd en relatie met mijn ouders. Dit bracht wel inzicht maar op een bepaald punt dacht ik “wat nu?”. Ik heb dit inzicht maar voel mij nog altijd even slecht. Ik vond geen oplossingen in het klassieke werk. Ook op school (ik studeerde toen psychologie) bleef ik op mijn honger zitten. Tot ik besloot elke zomer een maand op yoga opleiding te volgen. Daar werd het zaadje gepland. Daar leerde ik dat er iets in mij was dat ok is, dat liefde is, mijn NATURAL FLOW OF WELL-BEING. Ik ging aan de slag met een coach en volgde zelf ook een coaching opleiding. Al deze ervaringen brachten mij steeds dichter bij mezelf. Nu heb ik tools en handvaten waarvan ik weet dat ze mij helpen terug te keren naar die innerlijke vreugde en rust.  Dit wil niet zeggen dat ik nooit meer getriggerd ben of in mijn “niet goed genoeg” verhaal zit. Het wil wél zeggen dat ik via beweging, mindset werk en coaching TOOLS en HANDVATEN heb die mij ondersteunen om sneller uit automatische patronen te komen en terug thuis te komen, bij mezelf.  En nu doe ik wat ik het liefste doe: anderen begeleiden op weg naar hun INNER FLOW OF WELL-BEING. Omdat ik vind dat we allemaal het recht hebben dit te ervaren!

Gevolgde opleidingen:

Klinisische psychologie (UGent,2019)

Life coach (The Life Coach School, 2022)

200 hatha yoga (WiseLivingYoga Academy, 2018)

Yoga for mental health (WiseLivingYoga Academy, 2020)

200 hr elemental yoga (Swara yoga school, 2019)

100 hr Yin yoga  (Swara yoga school, 2017)